© 2022 qihealth.se

 

Kinesiologi Djupgående/Utrensande Nybesök

 

Här använder jag mig bland annat av metoder inom Klinisk Kinesiologi, Holografisk Kinesiologi.

Med Kinesiologi arbetar man med att hitta vad din kropp behöver och behandla grundorsaken till olika tillstånd och symptom som kan upplevas som problem och svårlösta.

Kinesiologi går djupt in i kroppen och letar efter vad som inte gör sitt jobb och varför. Kinesiologi aktiverar kroppens självläkning och stärker kroppens immunförsvar på ett naturligt sätt. Genom att läsa av kroppens nervsystem kan man identifiera vad som stör kroppen mest och ta reda på vad som hjälper kroppen att kommunicera samt visa vad som behövs för att stärka immunförsvaret.

Jag arbetar med att ta bort grundorsaken till både stora och små problem som kan verka svårlösta och besvärliga. En behandling tar 1-2 timmar, under den ser jag vad din kropp tycker det är viktigast att arbeta med, oftast är det en bakterie, virus, parasit, kemikalie eller någon toxisk metall som ligger och stör så att du ej kan vara så pigg och frisk som du borde vara.

Jag använder mig av muskeltester och diverse olika Kinesiologiska behandlingar för att hjälpa er kropp att självläka.

Denna behandling passar bra om du har flera olika problemområden, en autoimmun sjukdom, gått med din problematik länge och inte kunnat få någon hållbar hjälp. Utmattning, ibs, hormonella problem mm. En behandling som kommer åt ditt problem på en djupare nivå.

 

 

Kinesiologi Djupgående/Utrensande Återbesök

 

Ett återbesök går till på samma sätt som ett Nybesök. Här tittar man dessutom så att det vi hittade på förra behandlingen är färdigbehandlat.

 

Kinesiologi Nybesök

 

Här använder jag mig av metoder inom Applied Kinesiology samt Manuell Kinesiologi för att hitta grundorsaken till ditt problem. Jag jobbar med kroppen som en helhet och använder mig av tekniker inom mental kinesiologi, näringslära, strukturella behandlingar, energibehandlingar, akupunktursystemet mm. Ett Nybesök tar ca 1 timma. Passar bra om du har ett specifikt problem tex smärta, problem med magen, käkledsproblem, allergi mm.

 

Funktionell Fotbehandling

 

Här hjälper jag dig att återskapa funktionella, smärtfria och starka fötter. Jag har fått en gedigen utbildning i fotens funktionella anatomi av Leg. Fysioterapeut Rasmus Svärd (@physiorasmus). Jag står redo att hjälpa dig med hallux valgus, hammartå, plantar fasciit, hälsporre, metatarsalgia, mortons neuroma, tibialis posteriorsyndrom & tendinopati för att nämna några exempel.

Du får hjälp med hur din fot fungerar optimalt, hur man behandlar och tränar upp foten för ett smärtfritt och välfungerande liv och håller krämpor borta.

 

 

Tuning Mental Kinesiologi

 

Tuning är en mental behandling som hjälper dig att göra rätt automatiskt. Det är en kinesiologisk metod som hjälper dig att gå på djupet och skapa bestående förändringar. Man märker oftast en effekt redan efter första behandlingen.

Behandlingen identifierar vad som blockerar dig eller utgör självdestruktivt beteende, tar bort det och ersätter med en mental programmering som gör att du obehindrat kan arbeta för att nå dina mål och känna glädje och tillfredsställelse på vägen.

Man kan behandla tex trauman, reducerar stress, hjälp att sluta röka, relationsproblem, beroende och medberoende problematik, viktnedgång, ta bort rädslor och mentala hinder, öka prestaionsförmågan. Förmåga att agera vinnande i tanke och känsla och styra sitt liv mot framgång. Behandlingen och text är framtagen av Charlotte Sjödin Kilman på KilmanHealth.