© 2022 qihealth.se

 

Om QiHealth

 

 

Lite kort om mitt sätt att arbeta

 

Hos mig kan du komma om du har specifika problem, idrottsskador, smärtor, muskelspänningar eller vill gå till roten med ditt problem genom Kinesiologi. Men självklart kan man även gå hos mig i förebyggande syfte så problemen aldrig uppkommer. Jag behandlar även idrottare där jag arbetar både med befintliga problem men även med att öka deras prestationer genom att rensa ut det som stör kroppen som gör att de ej kan prestera fullt ut.

I mina behandlingar anpassar jag behandlingen just utifrån ditt problem och dina önskemål. Jag jobbar med Kinesiologi som hjälper mot mer långvariga, svårlösta problem och avhjälper stress, utbrändhet samt sjukskrivningar. Med Kinesiologi arbetar man med att hitta vad din kropp behöver och behandla grundorsaken till olika tillstånd och symptom som kan upplevas som problem och svårlösta.

Med Kinesiologi går man djupt in i kroppens nervsystem och hjälper kroppens immunförsvar så att det kan eliminera grundorsaken till dina problem, ofta en bakterie, virus, parasit, kemikalie eller toxisk metall och ställer sen nervsystemets funktioner tillrätta och stöttar din kropps förmåga till självläkning. Denna behandling är bra vid återkommande sjukdommar och skador samt all typ av värk. Den hjälper även mot olika typer av magbesvär, allergier, hormonella problem samt autoimmuna sjukdommar. Även friska personer kan få hjälp då genom perstations höjning i vardagen eller inom olika idrottsutövanden. Mitt sätt att jobba med hälsa är att se kroppen som en helhet. Kom till QiHealth för en behandling inifrån och ut

 

Om företaget och mig

 

Jag som äger och driver företaget QiHealth heter Ulrika Öquist och jag startade upp verksamheten 2015. Jag halkade in på denna bana i livet redan 2003 och insåg direkt att det var detta jag vill jobba med. Jag har jobbat som massör hos kiropraktor i flera år med akuta problem och förebyggande behandlingar samt på spa som spa terapeut. Jag är massör samt utbildad Diplomerad Kinesiolog på Kinesiologiskolan i Stockholm och Diplomerad Holografisk Kinesiolog på Kilmaninstitutet på Ekerö.

Mitt sätt att jobba med hälsa är att se kroppen som en helhet och behandla grundproblemet för att du skall få en så effektiv, bra och hållbar behandling som möjligt. På QiHealth blir du alltid bemött på ett trevligt och professionellt sätt och jag anpassar alltid behandlingen efter just ditt behov och dina önskemål.